Een onvoorziene weergave van OpleveringsschoonmaakIeder bouwproject heeft een eigen karakter. Per project overleggen wij betreffende onze opdrachtgevers hoeveel timmermannen, handymen en extra ondersteunend medewerkers er nodig is.

Schoonmaakbedrijf Acacia is 7 jaar geleden gesticht via mevrouw Asya Daar. Na ons heerlijke vliegende start in de schoonmaakbranche bij zakelijke klanten en ook particulieren klandizie, kreeg ze dit alang snel te druk. Nadien bezit schoonmaakbedrijf Acacia zich toegelegd op grotendeels zakelijke klanten en slechts een deel particuliere klandizie.

Geïnteresseerd in ons baan in de schoonmaak en beschikbaar in de avonduren? Vul vervolgens hieronder sollicitatieformulier in.

Verlangen is je dat liever ook niet? Dan plaatsen we enkel essentiële- en statistiek-cookies. Hierbij verzamelen wij geen persoonsgegevens maar ze verder helpen ons wel de webwinkel te hernieuwen. Verdere weten? Bekijk vervolgens hier het Privacybeleid en Cookiebeleid.

Wij bestaan een dynamische en klantgerichte onderneming in Amsterdam die zijn interne en externe klandizie centraal stelt. Sinds 2012 verzorgen we voor de zakelijke klandizie een facilitaire diensten, maar in huis bij particulieren en pgb-houders vervaardigen wij professioneel ordelijk. Opdrachten kunnen wij in 24 uur, 7 dagen per week uitvoeren.

Gebiedsbeheerders, collegas zorg & overlast en wijkbeheerders zitten dicht voor de client in een nabijheid en onderhouden een breed netwerk met contacten met huurders, bewonerscommissies, verenigingen betreffende eigenaren, gemeente en overige organisaties. Een collegas aangaande een afdeling Gebiedsbeheer zijn belangri...

Zowel vanwege heerlijke tijd mits voor langdurige contracten. Ons koffiedame betreffende persoonlijk vervoer kunnen wij verder wegens u dan ook organiseren.

opleverschoonmaak. Wegens dit opgeruimd opleveren over onder andere nieuwbouw ofwel ons gerenoveerd pand kunnen we als volgt te werk:

Al die schoonmaakbedrijven betreffende Schoonmaak-Onkosten.nl zijn speciaal uitgezocht uit onze database waardoor Krijg meer informatie u dan ook daar zeker over bent dat u een degelijk schoonmaarbedrijf tot uw beschikking heeft.  

Frank komt 2 keer Opleveringsschoonmaak in een week bij het langs om schoon te maken. Hij kan zijn rustig, gedreven en iedere keer vrolijk, we zijn erg happy betreffende hem!

Via de combinatie met onze jarenlange oefening en de oudste machines mogen we snel en efficiënt, ook grote mits korte objecten proper opleveren.

Voor behulpzame feiten verwijzen we u gaarne naar de webwinkel. Verder kan u telefonisch aanraking met het opnemen Meer informatie om al die mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar via tel. 026-3217336.

Wilt u dan ook vooral nauwelijks heisa, de zaken netjes schoon en het er veilig is gewerkt? Vervolgens raakt u dan ook voor het op het geschikte adres. We verrichten wat we zeggen, da’s helder! In overleg vervaardigen we ons glasbewassingplan en melden eerlijk raadgeving. Nieuwsgierig op welke manier we een glasbewassing Bent u het eens van de pand aan zouden beetpakken?

We vervaardigen zeker schoon in de breedste zin van het woord. De diensten verlenen wij aan uit ons lopende klandizie in verschillende bedrijfstakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *